Diskuze

Boršč i okroška. Šéfkuchař v Kravařích bifluje polévky pro sbornou

Recepty ruských polévek si musí v těchto dnech zopakovat čtyřiatřicetiletý Vladan Mučka. Jako šéfkuchař hotelu Buly Aréna v Kravařích na Opavsku je bude vařit členům ruského hokejového týmu.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PS

Tak všude je něco. Předpokládám, že Radulova číšník neseřve... :-P

Já v Buly Aréně neměl nikdy problém. Problém mám trochu s majitelem, ale to je už jiná písnička. ;-D

0 0
možnosti
Foto

J90a24k88u20b 58L98i46š71k62a

28. 4. 2015 10:17

Tady jsem si jednou objednal hovězí carpaccio. Donesli mi tvrdé plátky ledu ... když jsem číšníka poprosil, jestli bych to mohl dostat alespoň rozmražené, urazil se, seřval mě, že on pracoval v nejlepší restauraci v Ostravě 8-o a že ví, jak se carpaccio podává a odešel. Po 5ti minutách se vrátil s mým talířem, ze kterého se kouřilo (strčil ho do mikrovlnky R^). A to je příběh, jak jsem si v buly nedal uvařené carpaccio z mikrovlnky. Rusům přeju ať jim chutná tak jako mi ...

1 1
možnosti
JM

to jste mu měl hodit na hlavu:-)

1 0
možnosti