- Napište nám
- Kontakty
- Reklama
- VOP
- Osobní údaje
- Nastavení soukromí
- Cookies
- AV služby
- Kariéra
- Předplatné MF DNES
Jojo, dobrá sezóna. Mám ve sklepě 24 litrů a zraje a zraje..
A pak, že média přinášejí jen negativní zprávy.
Protoze je v clanku mj. rec o calvadosu, jak se v Cesku vseobecne rika palence z jablek, bylo by uz konecne na case, aby alespon novinari si dali tu praci a v ramci osvety ceskemu ctenari vysvetlili, ze ne kdejaka jabkovica je calvados. Stejne jako palenka z bramboroveho kvasu neni slivovice.
Pane Zajicku, mate silny kriteria...
Prectete si Vizetny oblouk...I ve francouzskem Calvadosu jsou zrejme velke rozdily...
Ne druhe strane velebit bozske vlastnosti slivovice je takove ceske, vlastenecke
A pálenky je dost a proto se musí zdražit.
Asi jste slivovici nikdy nepálil, takže těžko dokážete posoudit kolik dá práce vyrobit kvalitní kvas.