Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu

Diskuse k článku

Festival dobrého jídla láká na zážitkovou gastronomii za přijatelné ceny

Rybí tapas včetně pstruha v sherry octu. Sépiová palačinka s treskou skrei, pórkem a salsou z pečených paprik. A na závěr pluma Iberico, chorizo, dýně, fazolky a kapusta z jednoho hrnce... „Zážitek,“ ocenili hosté speciality servírované v ostravské restauraci Pata Negra.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

P24e11t55r43a 92G34a62s51n67a55r79k29o39v71a 8738143668546

..od pondeli 15. ledna? Dekuji vazena redakce za nabeh na infarkt. Dobre tri minuty jsem si overovala, ze vazne nemam sedet v praci a ze je nedele.

0/0
15.1.2017 9:55







Najdete na iDNES.cz



mobilní verze
© 1999–2017 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je členem koncernu AGROFERT.