náhledy
Zatímco zákazník čeká, majitel pálenice v Radkvě na Opavsku Jan Škorvan kontroluje kvalitu vypáleného destilátu.
Autor: Alexandr Satinský, MAFRA
Destilační aparatury v pálenicích jsou dokonale vyčištěny a čekají na ovocné kvasy.
Autor: Alexandr Satinský, MAFRA
Majitel pálenice v Radkově na Opavsku Jan Škorvan kontroluje kvas zákazníků a zjišťuje, kdy bude vhodný k pálení.
Autor: Alexandr Satinský, MAFRA
A šup s kvasem do kotle, začíná pálení. Jan Škorvan, majitel pálenice v Radkově na Opavsku, se těší na dobrou sezonu.
Autor: Alexandr Satinský, MAFRA
Jan Škorvan, majitel pálenice v Radkově na Opavsku, zkouší kvalitu vypálené kořalky.
Autor: Alexandr Satinský, MAFRA
Petr Švehelka čeká v pálenici v Radkově na Opavsku na první letošní destilát.
Autor: Alexandr Satinský, MAFRA
Konec abstinence. Začala nová sezóna pálení slivovice a dalších destilátů.
Autor: Alexandr Satinský, MAFRA
Kdo na Moravě a ve Slezsku jen trochu může, nechává si velkou část úrody ovoce přeměnit do vysokoprocentního tekutého stavu.
Autor: Alexandr Satinský, MAFRA
V celém technologickém procesu pálení se musí stále kontrolovat kvalita destilátu.
Autor: Alexandr Satinský, MAFRA
Proběžná kontrola kvality pálenky při její destilaci je nezbytná.
Autor: Alexandr Satinský, MAFRA