Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu

Diskuse k článku

Pro Beskydy jsou typické pohanka nebo zelí, říká kuchař Tomáš Mohyla

Příběh Tomáše Mohyly dokazuje, že i z obyčejného učně může vyrůst opravdový expert ve svém řemeslu. Třicetiletý rodák z Čeladné se může pochlubit řadou ocenění. Zkušenosti získával i v jedné z nejvyhlášenějších restaurací v Německu.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

R83o23m15a77n 55S51t21o16n56e81k 1439833449951

ta restaurace je opravdu super, asi nejlepší jídlo v okolí R^

0/0
18.10.2015 19:44

P33a28v25e57l 55J77e96ř51á45b70e41k 7501912844567

Ale kdepak - rozemlít kus masa, dosypat trochou koření, prohňácat, plácnout na plotnu, potom mezi dvě poloviny žemle, dokapat rozemletými rajčaty a zabalit do značkového papíru.

To je vrchol stravování.

Ne nějaké ruční zpracování místního skotu či vepřů, využití zemědělských surovin z okolí.

To je fuj, žádná globální strategie.

Ale mě staří sedláci z vesnice říkali, že jíst máme to, co vyrostlo v dohledu z komína. Protože vedle toho, že dáme práci místním, tak si i vážíme svého okolí a zbytečně si ho neničíme.

Asi jsem prastruktura - ta stará struktura už byla pro ten globální rozvoj.

0/0
18.10.2015 20:01

T26o80m60á68š 53B32e14l42i41c12a 9173643295651

A kde ta restaurace je? Prosím o nějaké vodítka.:-)

0/0
18.10.2015 22:57

R83o44m83a16n 46S57t86o72n90e96k 1179413769431

mělo by to být v Raškovicích u splavu :-)

0/0
19.10.2015 1:07

J46i14ř58í 35S59v22o64b61o32d74a 3529107236

U bobra ?

0/0
19.10.2015 14:31







Najdete na iDNES.cz