Diskuze

Pro Beskydy jsou typické pohanka nebo zelí, říká kuchař Tomáš Mohyla

Příběh Tomáše Mohyly dokazuje, že i z obyčejného učně může vyrůst opravdový expert ve svém řemeslu. Třicetiletý rodák z Čeladné se může pochlubit řadou ocenění. Zkušenosti získával i v jedné z nejvyhlášenějších restaurací v Německu.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
RS

ta restaurace je opravdu super, asi nejlepší jídlo v okolí R^

0 0
možnosti
PJ

Ale kdepak - rozemlít kus masa, dosypat trochou koření, prohňácat, plácnout na plotnu, potom mezi dvě poloviny žemle, dokapat rozemletými rajčaty a zabalit do značkového papíru.

To je vrchol stravování.

Ne nějaké ruční zpracování místního skotu či vepřů, využití zemědělských surovin z okolí.

To je fuj, žádná globální strategie.

Ale mě staří sedláci z vesnice říkali, že jíst máme to, co vyrostlo v dohledu z komína. Protože vedle toho, že dáme práci místním, tak si i vážíme svého okolí a zbytečně si ho neničíme.

Asi jsem prastruktura - ta stará struktura už byla pro ten globální rozvoj.

0 0
možnosti