Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu

Diskuse k článku

Festival dobrého jídla láká na zážitkovou gastronomii za přijatelné ceny

Rybí tapas včetně pstruha v sherry octu. Sépiová palačinka s treskou skrei, pórkem a salsou z pečených paprik. A na závěr pluma Iberico, chorizo, dýně, fazolky a kapusta z jednoho hrnce... „Zážitek,“ ocenili hosté speciality servírované v ostravské restauraci Pata Negra.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

P58e84t44r16a 17G76a49s12n20a16r67k15o21v53a 8468963508446

..od pondeli 15. ledna? Dekuji vazena redakce za nabeh na infarkt. Dobre tri minuty jsem si overovala, ze vazne nemam sedet v praci a ze je nedele.

0/0
15.1.2017 9:55







Najdete na iDNES.cz